Vína Rulandského bílého lze podávat při slavnostnějších příležitostech při bohatém výběru masitých jídel. Hodí se dobře i k uzeným rybám, k pečením nebo k sýrům s ušlechtilými plísněmi. Také k hutnější, ale ne příliš výrazné úpravě hovězího i vepřového masa, k hustším polévkám, k výraznějším paštikám a k uzenému masu. Vína nejvyšších přívlastkových kategorií se zbytkovým cukrem jsou vhodná také k dezertům. Svěží Rulandské je vynikající jako aperitiv.
Víno vyrobené ve vinařském středisku Mělník ČZU v Praze. Obsah 0,75 l.
Ročník 2018
Jakostní víno s přívlastkem
Suché
Pozdní sběr
Objednání a prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let je zakázán.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář