Vína hlouběji vychlazená lze podávat jako sklenku aperitivu. Často se nabízejí jako doprovod předkrmů, zejména paštiky z husích jater. Suché Tramíny se doporučují k cibulovému koláči nebo k uzeným rybám, k úhoři. Sladké výběry se zbytkem neprokvašeného cukru se hodí k sýrům s modrou plísní nebo k ovčím či kozím sýrům v závěru stolování. Díky neobvyklému aroma a plnosti chuti po liči patří Tramín k těm málo vínům, která se hodí ke kořeněnému jídlu.
Víno vyrobené ve vinařském středisku Mělník ČZU v Praze. Obsah 0,75 l.
Ročník 2020
Suché
Panenská sklizeň
Jakostní víno s přívlastkem
Objednání a prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let je zakázán.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář